Δημιουργία ιστοσελίδας


 Δημιουργία ιστοσελίδας Κατασκευή ιστοσελίδων (αγγλικά: Web development) είναι η διαδικασία δημιουργίας παρουσιάσεων περιεχομένου (συνήθως υπερκειμένου, ή πολυμέσων), οι οποίες προβάλλονται στον τελικό χρήστη του Διαδικτύου, μέσω ενός προγράμματος περιήγησης (browser) ή άλλων υπηρεσιών όπως διαδικτυακή τηλεόραση, ιστολόγια (blogs) και RSS Feeds.

Στρατηγικός σχεδιασμός

Αναλύουμε τα δεδομένα και τους στόχους της επιχείρησης σας, σε συνδυασμό με τον ανταγωνισμό. Σας βοηθάμε να επιλέξετε τον καλύτερο δρόμο για την επίτευξη τους.

Για περισσότερες λεπτομέρειες , δες Μάρκετινγκ Μηχανών Αναζήτησης - SEO

Δημιουργούμε η τροποποιούμε το layout της διεπαφής, που επιλέξατε.

Το συνδέουμε με την βάση δεδομένων κάνοντας χρήση του, δικού μας, συστήματος Διαχείρισης Περιεχομένου C.M.S, Cyber Machine CMS2  Power SEO.

 Δημιουργούμε εκ νέου εικαστικά στοιχειά και λογότυπα, η προσαρμόζουμε την ιστοσελίδα στα προαπαιτούμενα.

Σέ ότι κάνουμε λαμβάνουμε ευλαβικά υπόψη τους τρέχοντες κανόνες του
Μάρκετινγκ Μηχανών Αναζήτησης - SEO


 


Δημιουργία ιστοσελίδας
H Cyber Advertisement Team, Ιδρύθηκε το 1997 με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες για μηχανογράφηση, επιχειρήσεων που κατανοούν την ανάγκη για κάθετη οργάνωση. Απέκτησε γρήγορα δυνητικούς πελάτες με υψηλές απαιτήσεις, που ξεφεύγουν από τις "έτοιμες λύσεις" και δημιουργούν καινοτομία και ευελιξία που οδηγεί, στην εύκολη προσαρμογή σε κάθε νέα εξέλιξη. Σε πολύ σύντομο χρόνο, κατανοήσαμε την χρησιμότητα και την κλιμάκωση που ακολούθησε η ανάπτυξη του internet. Έτσι επιλέξαμε τρία συνθετικά για όνομα της ομάδας μας.
Cyber = Κυβερνοχώρος + Advertisement = Διαφήμιση + Team=Ομάδα