Υπηρεσίες βελτιστοποίησης μετατροπής του ιστότοπού

 

Το αποτέλεσμα μετράει. αυτό σημαίνει την μετατροπή των επισκεπτών σε πελάτες. Η μετατροπή  είναι η διαδικασία της εξομάλυνσης των βραχυχρόνιων διακυμάνσεων σε μια ιστοσελίδα για να μειώσει το ποσοστό αναπήδησης και πιο αποτελεσματικά να οδηγήσει τον επισκέπτη με την ενέργεια που θέλετε να λάβει.

 

Με την αύξηση της τιμής μετατροπής σας,  σας βοηθάμε, απλά, να βγάζετε περισσότερα χρήματα. Το κάνουμε αυτό μέσω:

 

 

Μέτρηση – Ανάλυση

Η κατανόηση του τι συμβαίνει στην ιστοσελίδα σας είναι ζωτικής σημασίας για τη βελτίωση της απόδοσης των εκστρατειών μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης σας.  Διεξάγουμε μια σε βάθος μελέτη της συμπεριφοράς των χρηστών, η οποία αναλύει πώς οι επισκέπτες έφτασαν στον ισότοπο σας, ποιες σελίδες έβλεπαν και γιατί το έκαναν ή γιατί δεν ολοκληρώσουν μια συναλλαγή. Αυτό είναι το πρώτο βήμα στην βελτιστοποίηση του ισότοποου σας, για να αυξήσει τα έσοδα ιστοσελίδα σας, και αυτό είναι η διαδικασία ονομάζεται βελτιστοποίηση μετατροπής.

 

Ανάλυση χρηστικότητας

Πώς αντιλαμβάνονται οι χρήστες το site σας; Διεξάγουμε μια λεπτομερή μελέτη της συμπεριφοράς των χρηστών σε ένα δικτυακό τόπο από την πλευρά του πελάτη. Μια ανάλυση ευχρηστίας αποκαλύπτει οποιαδήποτε προβλήματα με τη δομή του σχεδιασμού.

 

Βελτιωμένες σελίδες υποδοχής

Οι σελίδες υποδοχής  είναι συχνά το πρώτο πράγμα που οι πιθανοί πελάτες σας θα δούνε.

Βεβαιωνόμαστε πως η δείκτες της σελίδας υποδοχής είναι αυτοί που πρέπει.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε καταπληκτικές σελίδες που επιδίδονται στους πελάτες σας και να τους δώσουμε ένα λόγο για να ερευνήσουν περαιτέρω στο δικτυακό τόπο ή να ολοκληρώσουν μια συναλλαγή.

Δοκιμές πολλαπλών παραλλαγών και A / B Testing:

 

Οι δοκιμές αποκαλύπτουν ποιες στρατηγικές παράγουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Μικρές αλλαγές μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά, και αυτό μπορεί να εξασφαλίσει ό, τι στοχεύει σωστά. Μπορούμε να δημιουργήσει A / B ή δοκιμές πολλαπλών παραλλαγών για να μάθετε τι λειτουργεί και τι θα λειτουργήσει ακόμη καλύτερα.

 

 

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων / Συντήρηση:

Η συντήρηση της ιστοσελίδας μπορεί να διορθώσει ζητήματα όπως το ξεπερασμένο περιεχόμενο, κατεστραμμένους συνδέσμους και άλλα θέματα που διώχνουν τους πιθανούς πελάτες. Εμείς θα εντοπίσουμε  με ακρίβεια τι πρέπει να διορθωθεί, διαδικασία μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης που σας οδηγεί σε ποιοτικότερου  περιεχόμένο.

 

 

 

Παρακολούθηση με δείκτες

Πιστεύουμε ότι για την  πλήρη διαφάνεια σχετικά με τις διαδικασίες μας οφείλουμε παρέχουμε ένα λεπτομερή απολογισμό των βασικών δεικτών απόδοσης της ιστοσελίδας σας ώστε να μπορείτε εύκολα να δείτε πώς η μετατροπή των στρατηγικών μας βελτιστοποίησης,   επηρέασαν την ιστοσελίδα σας.


Υπηρεσίες βελτιστοποίησης μετατροπής του ιστότοπού
H Cyber Advertisement Team, Ιδρύθηκε το 1997 με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες για μηχανογράφηση, επιχειρήσεων που κατανοούν την ανάγκη για κάθετη οργάνωση. Απέκτησε γρήγορα δυνητικούς πελάτες με υψηλές απαιτήσεις, που ξεφεύγουν από τις "έτοιμες λύσεις" και δημιουργούν καινοτομία και ευελιξία που οδηγεί, στην εύκολη προσαρμογή σε κάθε νέα εξέλιξη. Σε πολύ σύντομο χρόνο, κατανοήσαμε την χρησιμότητα και την κλιμάκωση που ακολούθησε η ανάπτυξη του internet. Έτσι επιλέξαμε τρία συνθετικά για όνομα της ομάδας μας.
Cyber = Κυβερνοχώρος + Advertisement = Διαφήμιση + Team=Ομάδα